Alla inlägg under april 2012

Av aleksandra - 7 april 2012 20:25

Morgonen började med att jag väcktes av mamma och min syster fy vad jag var förbannad. åh shiiet. hela huset har luktat fisk och har verkligen känt mig äcklad. Så har inte ätit en riktig måltid idag, och om jag äter något nu tror jag att jag kommer spy, och är HELT seriös. Och det är så jävla drygt här just nu fyfaan! Ajja madde kommer snart och förhoppningsvis blir det roligare och det blir även sleepover hemma hos henne. Hoppas ni har en bättre lördag en mig! pusss och ha det! 


Detta är vi två älskling madde, puss!   

Av aleksandra - 7 april 2012 00:07

MAT.


Hon kan när hon vill 


Resultatet! (pommes, grillkrydda, berniesås & ketchup mums!)     

Av aleksandra - 6 april 2012 23:31

Efter att hittat styrkan att vakna, tvingade jag mig själv ner för trapporna känndes jobbigt. Käka osv. Sen hjälpte jag mamma med att baka medans hon lagade mat, imorgon har vi något som kallas (slava) en serbisk tradition, där man firar med mat och dryck + gäster. Svårt att förklara. I alla fall efter jag hjälpt mamma fick jag värsta pmset, svääär var heeelt sjuk haha, känndes som om jag var sur på allt och alla och jag orkade inte resa mig upp. Men sen ville jag gärna hjälpa mamma, så jag städa hela övervåningen, kan inte förstå att jag verkligen gjorde det? puuh! Eftersom jag verkligen är seeg, så tog det typ 2 timmar.. Men det blev gjort och jag var nöjd! Klockan blev halv5, och jag tog mig något man kan gå ut med eftersom jag gått i pyjamas ett tag. Så min kväll spenderades med min söta madde, där vi åt pommes och bearnesås och ketchup och det är jävligt gått, det blev även singstar sen hem, finfin kväll! puss påer!  

Av aleksandra - 6 april 2012 11:25

godmorgon eller något..är så himla trött fast jag vaknade för en halvtimme sen. Gårdagen spenderades med patryk det blev mycket prat osv, men det löste sig till slut. Kvällen slutade med väääldigt mycket stress kan man sä! ialla fall vet inte fan hur jag gör eftersom att jag måste hjälpa mamma att städa -.- ajja det blir nog min älskade bög (madde)

pusss på er!  

Av aleksandra - 4 april 2012 19:38

åh vad man kan vara trött! jag praktiserade på den där förskolan som jag har skrivit om och det var väldigt trevligt att hälsa på de idag, eftersom de hade påskfest ville jag komma och kolla, jag saknar de redan men jag är trött som in i *******! jag vaknade 7 på en lov dag shiiet.. ajja ska nog lägga mig efter greys vilket är klockan 9, hoppas jag klarar det seriöst..  

Av aleksandra - 3 april 2012 22:16

hej! bloggade aldrig igår men hade riktigt ingen tid, igår spenderades min dag med min mammi, det blev väla och lager 157, blev en helt perfekt dag, senare spenderades dagen med madde och hennes kille, men det var kvällen som krossade mitt hjärta.. det är ingenting jag vill ta upp just nu. 


Idag : Jag vill inte ens ta upp den.. dagen började med att jag och madde träffade taif, och det var underbart pga att det var sååå längesen och jag behövde verkligen prata med honom, just som det blev bra så </3 ialla fall sen kollade vi på jontes match där vi frös ihjäl, typ i 2 timmar och nästa gång tar jag fan och med på mig vinter jackan! 


Mitt liv ser inte så bra ut just nu,känns som om hela min kropp är död, jag vill inte eller orkar inte alls göra något, jag känner mig deprimerad och ledsen..</3 


my life is falling into pices..  

Av aleksandra - 1 april 2012 11:00

godmorgon! fast jag vaknade 9 haha, har haft en otrolig helg så är helt slut idag! kan börja med att berätta vad som häände i fredags!


Fredag : det var min sista praktik dag, så bjöd barnen på smothie osv, väldigt mysigt sen hade jag väldigt bråttom hem pga att, jag skulle ducha fixa mig hitta kläder osv, vilken tur att jag hann! det var nämligen så att vi skulle fira min födelsedag som faktiskt är idag men jag kommer till det! vi åt på resturang en väldigt dyr en kan man sä!

sen blev det bio som jag blev väldigt överraskad av, jag hade det underbart med mina vänner och det var precis det jag önskat mig! kom hem vid halv1 till madde där jag sen deckade hos henne.


Lördag : vi vaknade vid halv11, så blev det att jag hjälpte de att packa upp städa osv, käka där & sånt. Stack hem städa även mitt rum duktig (a) fixa mig o  sånt. Sen blev det hem till söta madde igen, det blev hur kan man sä det, en liten fest där med hennes päron haha, nice ändån.


Söndag : Vaknade runt 9 av att mina föräldrar sjöng för mig, vilket var väldigt sött.. har suttit vid facebook ett tag och skrivit tack till 50 kommentarer, jag uppskattar det. det är alltså min födelsedag idag första april, jag må kanske vara ett skämtbarn men isåfall är jag ett lyckligt skämtbarn!   17 år idag shiit vad tiden rinner iväg, aja idag firas min födelsedag med min kära familj, väldigt trevligt. NI får ha det bra för det kommer jag ha! puss på er!  


btw. Det var så att jag tog med min kamera men det blev inte så många foton men kan kanske hitta ett och lägga upp det senare! 

Presentation


Dont let your past ruin your future.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards