Alla inlägg den 11 juli 2012

Av aleksandra - 11 juli 2012 12:07

Hej! kan berätta vad som hänt i måndags och igår. 


Måndag : Vakna vid 9 och jag och madde skulle ta bussen kvart över 11, så tänkte jag men jaja jag har tid på mig nää det hade jag inte det slutade med att jag stressade som in i helvete, men jag hann bussen på vägen då mötte jag madde & jonte. Vi tog sen tåget mot lund där vi blev irriterade och tappa bort oss totalt, så tänkte jag " om något år kommer vi skratta åt detta som vi gör åt alla minnen. HAHA. Men sen hittade vi äntligen rätt tåg, mot Kristianstad! Vi fick faktiskt uppleva många saker där nere, Vi krama robin, madde skämde ut sig för Calle.. haha vi fick autografer.. och så fick vi även kolla på många otroliga artister speciellt Darin eller hur madde? så söt hon var! Sen stack vi tivolit åkte en karusell shiit asså. Sen mådde jag skit. MENMEN. Vi var tvungna att ta tåget tidigt pga att vår sista buss gick runt 12, efter en alla händelsrika händelser kommer jag aldrig glömma det här! Och ja vi åt INGENTING. Så när jag kom hem och tog min första matbit kändes det som jag var i himlen, klockan blev två och det blev godnatt!


Tisdag : Chillade hemma ett tag, sen runt 3 tog jag bussen in till hbg, där älskling hade kommit tillbaka från Polen/Ukraina så han hade mkt att berätta men det hade även jag, vi hade även lite prat och sånt. Men allt löste sig till slut. Och jag fick världens finaste klocka av honom jag började till och med gråta så glad jag blev :') och av hans moder fick jag ett jätte vackert linne, vilken familj asså! Dagen blev lyckad runt 10 tog jag bussen hem sen decka jag. 


Idag : HAR JAG INGEN ANNING OM VAD JAG SKA GÖRA. Jo jag kanske skulle träffa maddis om inte så ska jag nog in till mamma och göra ansiktsbehandling det var nog allt jag vet hitills. puss på er så länge! / A


 

Ibland får man vara konstig hihihi.


 

Jag och min älskade andra halva    ps. ser fan inte bra ut på denna bilden, men maddis gör! Älskar dig hjärtat!


 

Jag älskar dig mina underbara teddybjörn!   

Presentation


Dont let your past ruin your future.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards