Alla inlägg den 20 augusti 2012

Av aleksandra - 20 augusti 2012 20:47

Goookväll allesammans! började som sagt 1 idag träffa elin,minela,mirre och linne innan vi börja, asså tror aldrig jag varit såå varm i hela mitt liv, fult seriöst. Vi var i skolan i 1 timme, snacka och sånt onödigt skit, fick reda på hur kul vi ska ha det imorgon, ELLER INTE. teambuldning eller något.. äcch. Efter skolan stack jag & elin köpte glass och typ snacka as mycket, sen kom madde & då skulle elin dra, så vi sa hejdå till elin, och blev mer prat och skoj med maddis, sen kom killarna, där det uppstod komplikationer, men det behöver vi inte ta upp ialla fall, är förrvirad och vill just nu verkligen inte finnas för orkar ingenting längre.. livet helt enkelt suger.. puss & hej! /a


 

Älskar dig mitt hjärta!  


Jag : fy va fin bild!

madde : ja.. eller hur!

jag : mitt finger förstör allt eller hur?

madde : ja..


Av aleksandra - 20 augusti 2012 09:33

Godmorgon! Vaknade av att mamma väckte mig känner mig redan stressad, ska ta bussen 12, men känner mig ändå stressad, fick knappt en blund inatt, har sovit väldigt dåligt, har ingen anning om ens hur jag somnade. Ialla fall är uppe nu sitter med en kopp kaffe i knäet och skriver lite. Kan säga att jag ändå är glad att dra till skolan BARA för att träffa kompisarna det är allt haha, vill seriöst bara sova vidare. Börjar 1 idag, och jag är trött nu, åhh tänk när jag börjar 9... så inte redo för skolan än.

Men ialla fall dagen igår spenderades hemma, med tha familiy, wiiihhooo! Grillade med mammi och hade det allmänt mysigt, medans pappa surade för någonting. Aja inget märkvärdigt. Vädret var såå himla underbart igår, tänk om sverige alltid kunde haft det så, fy vad härligt det hade varit! Jag och mamma promenerade även en runda, vilket var super mysigt, bara jag och hon. Det var min dag, det hände typ ingenting..

Aja ska dricka mitt kaffe nu få i mig något att äta och fixa mig, för snart är det dags, att gå in genom porten till skolan, som jag glömt lösenordet på.. hehehehe.. puss på er!

Till alla 1:or LYCKA TILL IDAG! /a

Presentation


Dont let your past ruin your future.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards