Alla inlägg under november 2011

Av aleksandra - 12 november 2011 23:09

Godkväll! VAD händor? Har inte orkat bloggat, har varit riktigt trött, i fredags vakna jag halv5 och kom hem vid 4, fatta om man var liiite trött. Efter min sista praodag, var jag med ett par polare, sen träffa jag Marija, vi åkte till Höganääässs, hon sov hos mig, väldigt trevligt, förutom att hon decka på min säng vid 12- halv1 så söööööt  

AJA, idag vakna vi 10, shiiit, åt frukost o sånt, fixa oss vilket tog ett tag låångt tag! Vakna 10 och tog bussen halv4, ajja kul hade vi myssiigt, var med henne ett tag i stan osv, sen träffa jag älsk, vi hade mysiigt, men sen blev det liite tjafs mellan oss, och sånt fuck det nu, men vi löste det till slut. Det är min helg än så länge! Imorgon blir det sooovmorgon!     + plugg :/ menmen, finns alltid något negativt, asså ibland känns det inte ens som om man har någon helg, wtf? jag tänkte bara, vafan var det inte fredag nyss? Nu är det helt plötsligt söndag -.- jag behöver loooooooooooooov! jajaj ska äta sen soova pussssss!   



Jag älskar dig oavsett vad..     


Av aleksandra - 9 november 2011 20:45

HEJSAN! Jag längtar till helgen som ***!  fast ändå inte, då börjar skolan igen-.- på fredag sover min sötis marija här, till lördag, senare på lördagen tänkte jag träffa min älskling, men det är fortfarande oklart! kommer 100% sakna små glinen där borta! men i will be back! såklart ;) innan man vet ordet av det hihih :D 

Jag ska inte klaga på mitt liv, för trots allt älskar jag det ändån. Ni får ha det bra, snart greys sen sova!

poss & natti   

Av aleksandra - 8 november 2011 19:43

Hejsan! första dagen på praktiken var igår, riktigt kul och rolig dag! Så söta de är, fast när de sover är de såklart sötast! ;) Idag börja jag "jobba" halv7! vilket är skandal, trodde jag skulle få en hjärtinfakt när jag såg mitt schemma, min första tanke, skandal! Jag vakna halv5 men på ETT sätt så lever jag ändå! jag sluta 1 vilket var riktigt skönt, hängde med min killes mamma hem, fika tog hand om hans mini syster ett tag, sen stack jag hem, jag sov från klockan 5-7 är fortfarande mega trött! -,-'  imorgon blir det 08:15 jag börjar! posss   

Av aleksandra - 6 november 2011 22:01

hejsan har inte suttit vid datorn på två dagar vilket känns konstigt men jag kan ju heller inte påstå att jag är en dator nörd.  Igår var jag med min honeybunny, så himla mysigt, man ville aldrig att dagen skulle ta slut, liksom man är med personen ena sekunden nästa sekund är man inte där längre, känns som om hela världen stannar när jag är med honom, helt otroligt  

Idag tänkte jag för en gång skull stanna hemma, ska upp halv6 imorgon så det var bäst så, har städat lite (stolt) det var ett tag sen. Sen har jag chillat hemma själv kollat film osv. mysig dag med mig själv hihihi.

Önska mig lycka till imorgon min första praodag! kisses & goodnight!  


       

Av aleksandra - 4 november 2011 22:39

Godkväll! Min dag/kväll blev lyckad enligt mig. Var med Marija sen kom 2 andra hade det jätte trevligt, satt på mezo snacka om allt möjligt faktiskt. Hade jävligt roligt, haha man ville inte hem, hehehe. Menmen jag mådde riktigt bra faktiskt hela dagen så fort jag kom hem fick jag ont i huet, och jag kanske har feber, men det får jag inte ha, pga att jag planera faktiskt att träffa älskling imorgon, vi får se om jag mår sämre stannar jag nog hemma tror jag adjös! 

btw. vill ladda upp en bild men fotta aldrig idag.. :/ 

poss! 

Av aleksandra - 4 november 2011 10:47

Godmorgon! Jag tror faktiskt jag sovit rätt bra trots allt! Min vecka har varit lite upp & ner hela tiden, inte det lov jag förväntade mig precis, men shit happends. Men eftersom att jag mår mycket bättre SKA  jag äntligen träffa Marija idag, blir chill först sen fix sen in till stan, ska bli skönt & snacka ut om liksom allt möjligt..

Ska bli trevligt, nu orkar jag inget haha, posss   



Av aleksandra - 3 november 2011 21:15

Hejsan! Jag mår faktiskt mycket bättre.. eller ja.. jag gjorde.. fixa ett par saker i stan idag, men medans min syster & kusin redan var i stan så stack vi till ebbas fik och fika, mysigt värre. Men mår inte bäst just nu, men jag kan äta igen så det är bra! puss!   

Av aleksandra - 2 november 2011 19:52

Hej.. Jag vaknade halv7.. halv FUCKING 7..?! idag.. genom att jag började spy.. två gånger.. som tur har det inte upprepats igen, men snacka om jag mår skit, jag sov till 5 idag fatta vilket rekord det är?

Jag skulle egentligen träffat Marija idag.. och sovit hos min syster men min fucking.. åh så ledsen jag är.. 

Alltså fick jag reda på att jag har maginflänsa, så jag känner mig död... </3

Presentation


Dont let your past ruin your future.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards