Alla inlägg under juli 2015

Av aleksandra - 17 juli 2015 08:40

Godmorgon!

Gårdagen spenderades med goda vänner, mysiga promenader och inlines, hann plugga lite också, och idag vakna jag halv6, dö trött, men jag ger inte upp, gymma 6, måste pumpa lite hah! Så har duschat o fixat mig lite och nu är jag på väg till Helsingborg, ska käka frukost med syrran (y) därefter blir det bara mys, sen ska jag faktiskt träffa patte och åks lite inlines! Blir bättre o bättre med tiden! Dessutom är det faktiskt fint väder måste pass på! Hah.. Så nu ska jag njuta av min färd! Ha de hej! /a

Av aleksandra - 16 juli 2015 14:28

Tjena!

Har fan inte skrivit på ett tag, fullt ös hela veckan, eller inte.. Måndag startade halv7 på morgonen där jag begav mig till gymmet, träffa ett par trevliga pensionärer xD därefter kom syrran på besök mysigt var det! Vi skulle även plockat jordgubbar i ös regnet men det blev inte av! Det var nog måndagen det ja! Mys mys! Tisdag körde jag in till Helsingborg gjorde lite ärenden i stan, käka frukost o tog bussen till beb där vi bara promenera o snacka, sen blev det hem och träffa Yvonne och Alex, mysigt värre hah, och igår? Gymma från 06:00 - 07:00 helt själv på gymmet.. Skönt! Sen Körde jag in till Helsingborg, promenix i parken med mosters ängel och därefter go frukost! Som jag var hungrig! Kvällen avslutades med skitsnack med en go vän! Men påväg hem trodde jag seriöst jag skulle falla ihop.. Magen krampa så in i helvete.. Skit asså, på något sätt kom jag ändå hem, var så nära på att lägga mig på marken asså.. SÅ ont hade jag. Idag vakna jag faktiskt halv10 hjälpte mamma med lite ärenden, åkt inlines en bra bit, fika m Alex och snackaskit hah sen begav jag mig hem, har käkat lite nu var ändå hungrig, så sitter o pluggar nu till körkortet, måste fan ta tag i det och ska snart ut o ta en promenix och njuta av solen, måste passa på! Ni får ha de så länge! ;)


Btw. Som Ni ser har jag ändå inte gjort så mycket, men skrev på anställningspapper i måndags, back to work! 3 augusti kör vi!

Av aleksandra - 12 juli 2015 13:58

Hej!

Kan säga att fredagen började drygt, men på eftermiddagen träffa jag Teo o tog en promenad o bara snacka så vi bestämde att ses på knutan sen på kvällen då jag skulle ta båten 0200 planer ändras kan jag säga!
Så 22:00 var jag på knutan där Teo vänta på mig i en bar blev bjuden på 2 drinkar, öl o shot och provsmaker bland annat och ja aleksandra skulle inte druckit och jag sa att jag inte hade pengar men så istället bjuder alla på mig asså.. Hah, jaja blev full och fick skit ont i magen.. MEN..! Käka mat och glass o promenerade på något sätt efteråt så jag nyktra till faktiskt hah, och Teo världens bästa, var med mig hela kvällen där vi festa, vi drack, åt, promenera o hade deep talks så kvällen blev bra ändå, och ja sen tog ja båten till niko, 0400 var vi i säng och jag sov till 12 asså helt sjukt, har inte sovit så länge på ett tag, men vakna därför 2 gånger däremellan vi käka sen frukost, snacka skit o gjorde träningsövningar och imorgon börjar jag gymma officiellt (y) och så käka vi god buffé o därefter tog jag båten där jag mötte på ett par killar som druckit o sjöng väldigt fint hahah :,) men schyssta var de trots allt! Sen när jag kom hem decka jag direkt! Och nu sitter jag på bussen o ska fika med bebis! Ni får ha de! Hej! /a

Av aleksandra - 10 juli 2015 10:50

Hej!

Igår hade jag tid hos frissan, halv3 jag gick därifrån klockan 6! Fattar ni? I början snacka man o sånt men sen blev man fan jätte trött, hallå och enligt frisören har jag inte normalt hår hahah :,) nä men jag har oehört tjockt hår så det tar mycket längre tid men helt seriöst 3,5 timme shit.. Men blev nöjd (y) Efter det var jag svin hungrig o som tur bor syrran nära så snyltade lite mat från henne, umgicks lite med mosters ängel på köpet och därefter blev det bara mys kväll.

Idag vaknar jag vid 9 och en halvtimme ringer min föredetta chef o säger att hon vill ha mig i ett halvår som ett vikariat och det är ju inte så illa eller? ;) så på måndag ska jag dra o skriva på nytt anställningsintyg, är rätt glad jag! Och kanske får förlängning efteråt om jag är duktig nog! Så ja jag vaknade trött och med leende på läpparna! Har varit i affären med inlines och kan säga att det är sån motvind att jag nästan gick med dem helt seriöst hah! Idag ska jag ta det lugnt, plugga lite osånt, skriva in mig på gymmet och klockan 0100 tar jag båten till Danmark, jag ska inte ens festa haha ska bara åka dit till Nikola, och imorgon blire buffé! Mums! Ha de hej!

New in! ?

Av aleksandra - 9 juli 2015 10:49

Tjena!

Vaknade halv9, helt seriöst.. Blir lite lack.. Menmen, så kollat lite på en film, nu degar jag i sängen, ska snart resa mig upp och duscha, fixa mig och därefter kommer en kompis som är världens bästa o hämtar mig o ska lämna mig på bussen för att det spö regnar, vadå världens schysstaste! Så är det dags för mig att färga håret, är så nervös.. Därefter blir det myskväll, nu behöver jag bara styrkan till att resa mig upp och duscha.. Snart..! xD ha de hej! /a

Av aleksandra - 8 juli 2015 19:07

Hej!

Så det slutade med att jag städade hela huset, och det är ändå rätt så många rum, dammsugning och torkning! Jag är bara så bäst! Efter jag var klar var jag skit nöjd! Därefter cykla jag till affären och handla ett par saker, sedan hälsa jag på en kompis jobb, där det slutade med att vi drack kaffe o snacka.. Jag åkte inlines dit, hela jäkla vägen och jag klarade det perfekt och tillbaka då, jag ramla än gång, för det är sånt jäkla grus.. Menmen så fixa det sista hemma, sen somna jag faktiskt.. 2 timmar och det var jäkligt skönt ska ni veta! Ska ta det lugnt käka, plugga o sätta på en film! Ha de hej! /a

Måste bara påpeka vädret nu, okej sluta skriv att vädret kommer att vända när det klart och tydligt står att det ska regna två veckor framöver, sluta ge alla förhoppningar, man blir så trött på skit vädret också, vadå det var varmt i en vecka? Vad är detta för sommar? Jag är extremt besviken på både sommar och vinter, detta året.

Av aleksandra - 8 juli 2015 10:27

Godmorgon!

Så meningen var att jag skulle vakna vid 10 sova ut nivet, men nej då går mamma in i mitt rum vid halv9 och ska tvunget säga något som jag inte ens kommer ihåg -.- så har nu faktiskt städat hela mitt rum ska bara dammsuga och kasta soporna, har även tömt diskmaskinen och ska ta ut tvätten nu, måste passa på när städ lusten kommer, inte ofta det händer.. Varit så himla lat på sistone..

Så igår var jag ute och gick.. Att man kan ha så mycket tankar i huvudet att man inte ens kan tänka, jag orkar verkligen inte det här, vad ska jag göra? Upp eller ner för stegen? Och jag vet att jag måste göra det själv men ibland önskar jag någon annan kunde ta beslut för mig, för detta är svårt..
Okej ska fortsätta städa nu! Ha de! /a

Av aleksandra - 7 juli 2015 19:01

Hej!

Åt brunch med syrran, gott vare (y) därefter spendera jag lite tid med mosters ängel och sen var det dags för mig o köra! Gick väll helt okej, varmt och stressad, men enligt körläraren gick det bra ändå! Därefter var jag i stan väldigt mysigt, sen hände det lite saker som inte behövs nämnas, och sedan fick jag äntligen för första gången köra hem! Så nu sitter jag här med kaffe o kaga måste sluta med det igen! Skulle ut på promenix ikväll men verkar som att vädret inte vill det hah, vi får se! /a

Presentation


Dont let your past ruin your future.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards